Nieuws

Nieuws · 21. september 2023
Afscheid Harm
Harm heeft 21 september 2023 zijn laatste reguliere les gegeven in zijn karate school. In het bijzijn van zijn leerlingen en oud leerlingen Lars Neetens, Michael van der Nulft en Robbert de Leeuw is er "zittend" afgegroet zoals alles ooit is begonnen. Onder dankzegging voor de jaren les en vooruitkijkend naar nog jaren stichtingsbestuur. Harm veel succes wensend bij zijn avontuur naar Italië. Osu. Michael, Harry en Fred.
Nieuws · 15. december 2022
Gefeliciteerd Ton & Daan!
De SWKN feliciteerd Ton van Dort met zijn 3de Dan graduatie en Daan Lamers met zijn tweede Dan graad. Beiden via een ander pad, maar met hetzelfde doel, het naar een hoger plan tillen van onze Wado Ryu Karate. Wederom zijn wij trots, jullie als actieve leden in ons midden te hebben en nog veel van en met jullie te leren. Osu.
Nieuws · 08. juli 2022
Na een paar bijzondere jaren eindelijk dan toch weer een SWKN examen. Genoten van de karateka’s om ons heen al dan niet als kandidaat, maar het samen zijn stond natuurlijk voorop! Met bijzondere dank aan de mannen Van de Nulft en Medaerts voor hun beoordeling van het geheel en Sensei Massee voor de weg naar het volgende succes. Osu.
Nieuws · 14. mei 2022
Dan Training
In aanloop naar de DAN-examens in juli wordt er hard gewerkt aan de programma’s. Onder leiding van Harm Massee is er weer veel progressie geboekt. Waarvoor dank. Veel succes de komende weken karateka’s. Osu.
Nieuws · 13. december 2021
Een droevige mededeling.
Het bericht op 13 december, dat mijn vriend Rob Zwartjes was overleden kwam hard aan. Mijn gedachten gaan terug naar 1965 toen wij in Amsterdam bij Kono Sensei begonnen met Wado Ryu Karate te trainen. Ik samen met een aantal Judoleraren en Rob bij sportschool Wagenaar. Rob was een van de eerste initiatiefnemers om de stijl te in een organisatie onder te brengen. Onder de naam Karate Bond Nederland (niet te verwarren met de huidige KBN) Deze organisatie werd minder noodzakelijk met de komst van...
Nieuws · 22. januari 2020
Wij gaan vanaf 2020 weer fris van start. Alle oude nieuwsitems zijn verwijderd.